Om Yogarommet Online

Yogarommet Studio er vi i samme rom, og her Online ekspanderes dette rommet. Yogarommet Online tilbyr yoga­videoer og live-klasser til eksisterende og nye medlemmer. Under­visningen vår er basert på Iyengar Yoga-metoden, utviklet av Iyengar­familien i India, en av de største yoga­­retningene i verden.

Online

I videoarkivet finner du korte og lengre sekvenser som passer for alle; nybegynnere så vel som øvede; konkrete steg-for-steg instruksjonsvideoer, temabaserte økter og generelle program.

Livestream-klassene er eksklusive for våre medlemmer. Vi praktiserer sammen i sanntid og det er rom for å kommunisere direkte til lærer. Klassene er strukturert likt som på Yogarommet Studio.

Vår undervisning

Vår under­visnings­stil er kjent for klare instruk­sjoner, demon­strasjoner og teknisk fokus. Vi legger vekt på trygg og effektiv utførelse av de ulike stillingene, basert på ditt nivå. Vi tilbyr yoga for hele kroppen med ulike fokus på hver klasse. Les mer om vår undervisning på våre nettsider.

Rull ut matten og du er i gang!

Ny medlem?

Opprett profil ved å kjøpe medlemskap via vår medlemsdatabase Zenplanner; følg instruksjonene under Booking. Du kan også kontakte oss direkte via e-post for opprettelse av medlemskap.

Allerede medlem?

Logg inn med tilgangskode mottatt på e-post.