Om Yogarommet Online

Yogarommet Online tilbyr yoga­videoer og live-klasser til eksisterende og nye medlemmer. Under­visningen vår er basert på Iyengar Yoga-metoden, utviklet av Iyengar­familien i India, en av de største yoga­­retningene i verden.

Videoarkiv

I videoarkivet finner du korte og lengre sekvenser som passer for alle; nybegynnere så vel som øvede; konkrete steg-for-steg instruksjonsvideoer, temabaserte økter og generelle program. Alle våre medlemskap inkluderer tilgang til videoarkivet. Om du kun ønsker tilgang til videoarkivet tilbyr vi dette for kun 150,-.

Livestream

Vi livestreamer flere klasser i uken via Zoom. Se timeplaner for mer info. Noen av klassene tilbys kun livestream og andre er klasser vi underviser på studio med deltakere. Ingen deltakere blir filmet, det er kun læreren som er med i bildet. Alle våre medlemskap kan benyttes.

Vår undervisning

Vår under­visnings­stil er kjent for klare instruk­sjoner, demon­strasjoner og teknisk fokus. Vi legger vekt på trygg og effektiv utførelse av de ulike stillingene, basert på ditt nivå. Vi tilbyr yoga for hele kroppen med ulike fokus på hver klasse. Les mer om vår undervisning på våre nettsider.

Ny medlem?

Opprett profil ved å kjøpe medlemskap via vår medlemsdatabase Zenplanner; følg instruksjonene under Booking. Du kan også kontakte oss direkte via e-post for opprettelse av medlemskap.

Allerede medlem?

Logg inn med tilgangskode mottatt på e-post.